Рецепти   нік повинен

Яблучні Конфітури (Консервація)

Яблучні Конфітури (Консервація)

Звичајно мо’ виростити яблука власноруч, але як їх зберегти без втрат? Адже відомо, що яблука не лежать у льосі тривалиј термін. У такому випадку мо’ спробувати частину їх пустити на конфітури консервовані, що нагадують повидло. Конфітури — то є продукт уварення, подрібнених плодів і ягід з додаванням у кінці варіння цукру. З власного досвіду повідомлю панству, що ця страва, в якості начиння для пиріжків або як намазки на канапки, виходе неабиякою смачною.

Інгредієнти:

1. яблука — 1 кг;
2. цукор — 700 г;
3. лимонна кислота — 1 ч. л.;
4. вода питна — 1 скл.

Спосіб приготування

    Помити яблука, обібрати від шкірки, вирізати внутрішню частинку, дрібненько порізати кубиками, та перемішати з рештою інґредієнтів окрім цукру (јого краще додати в кінці варіння, щоби рідина випаровувалася скорше). Варити протягом 40-а хвилин на слабкому вогні в алюмінієвіј каструльці за відкритого дашка, зрідка помішуючи, доки суміш стане густою мов мармелад.
    Не пријмаючи з вогню, готові конфітури викласти до заздалегідь стерилізованих, півлітрових баночок; закрутити, обшпареними окропом, кришечками; поставити догори дригом долі; укутати вкупі ковдрою до цілковитого прочахання.

    N. B. Мајте на оці, з 1-го кілограма яблук виходе 1,5 літра конфітурів.

    Смачного десерту!

Фотографії блюда

  • Додано автором

В обраному: 4, з них друзів: 0.

  • kardiff
  • Polink
2