Рецепты   sunnyella

Кабачки тушковані

Кабачки тушковані

  • Кухня: Домашняя
  • Время: 50 мин.
  • Сложность: Легко

"Дешево і сердито".

Ингредиенты:

3 молоді кабачки
1 морква
1 цибуля
2 помідора
4 зубчики часнику
1 ст.л. томатної пасти
4 ст.л. сметани
сіль, перець за смаком
олія для смаження

Способ приготовления

Попередньо порізати кабачки кубиками, нашинкувати цибулю, натерти моркву. 

Розігріти сковорідку з олією, кинути туди цибулю та томатну пасту - 1 хв. просмажити, потім додати кабачки та моркву. Посолити, поперчити. Накрити кришкою та смажити хвилин 25, періодично помішуючи. Порізати помідори половинками або четвертинками і додати до кабачків. Хай ще посмажаться 10 хв. Додати сметану та передушений на часночниці часник. Смажити ще 2 хв.

Готово! Смачного!

Фотографии блюда

  • Добавлено автором
показать всех

В избранном: 13, из них друзей: 0.

  • gurina-l
  • levytsja
  • Natasha1990
  • slava1
  • Sonechk@
  • Svitlan@
  • TaNeka
  • udzen
3

118.07.11, 16:13

обожнюю тушковані кабачки

Гость: olenca1963