Рецепты   Davigadoff

Такого сала ви не купите в магазині.

Можна звичайно купити солоне сало в магазині, але чи упевнені ви, що продукт буде свіжим, в міру солоним і відповідати саме вашим смаковим пристрастям? Чи не простіше самостійно засолити шматочок сала, тим більше що зробити це зовсім нескладно.

Ингредиенты:

що знадобиться для приготування

кілограм свинячого сала
цибульне лушпиння з п'яти кілограм лука
голівка часнику
склянка солі
літр води
чорний мелений перець
лавровий лист
гвоздичка
горошини духмяного перцю

Способ приготовления


Приготування

Розріжте шматок сала на чотири рівні частини(шкірку не зрізуйте). У просторій каструлі закип'ятіть літр води, всипте склянку солі і розмішуйте доки сіль повністю не розчиниться. Покладіть половину цибульного лушпиння, потім нарізане сало, згори засипте лушпинням. Між шматками сала теж прошаруєте лушпинням. Примніть її так, щоб лушпиння покривало сало і уся була залита водою. При необхідності додайте трохи води і підсоліть.
Доведіть воду з салом і лушпинням до кипіння, кип'ятіть 10-12 хвилин, зніміть з вогню, укутайте каструлю і тримайте при кімнатній температурі 12 годин. Потім вийміть сало з лушпиння, нашпигуйте часником, натріть перцем. Можна приправити лаврушкой, гвоздикою. Загорніть в харчову плівку і залиште на добу в холодильнику. Потім перекладете в морозилку.
показать всех

В избранном: 30, из них друзей: 0.

  • Biarch
  • emer
  • ILA_YA
  • ivan007
  • Lesana
  • loveinlove
  • Samia
  • vk199
  • Каштанка
  • с любовью
24

213.02.13, 18:06

Полюбляємо таке робити!

613.02.13, 22:31

*to st*

713.02.13, 23:15

ще трохи і слиною не вдавився би

914.02.13, 01:07

вкусно!

Добавить комментарий
Страницы:
1
2
3
предыдущая
следующая