
Приготування
Розріжте шматок сала на чотири рівні частини(шкірку не зрізуйте). У просторій каструлі закип'ятіть літр води, всипте склянку солі і розмішуйте доки сіль повністю не розчиниться. Покладіть половину цибульного лушпиння, потім нарізане сало, згори засипте лушпинням. Між шматками сала теж прошаруєте лушпинням. Примніть її так, щоб лушпиння покривало сало і уся була залита водою. При необхідності додайте трохи води і підсоліть.
Доведіть воду з салом і лушпинням до кипіння, кип'ятіть 10-12 хвилин, зніміть з вогню, укутайте каструлю і тримайте при кімнатній температурі 12 годин. Потім вийміть сало з лушпиння, нашпигуйте часником, натріть перцем. Можна приправити лаврушкой, гвоздикою. Загорніть в харчову плівку і залиште на добу в холодильнику. Потім перекладете в морозилку.
Коментарі
Додати коментарtamagochi
113.02.13, 17:54
анонім
213.02.13, 18:06
Полюбляємо таке робити!


Francisk02
313.02.13, 18:39
анонім
413.02.13, 19:54
Korsar-K
513.02.13, 21:55
Vlad-Mier
613.02.13, 22:31
Ternopol
713.02.13, 23:15
Julia Taneta
813.02.13, 23:48
aleksandrinna
914.02.13, 01:07
serg020777
1014.02.13, 08:59