Рецепты   L@sk@va

Палюшки

Палюшки

українська ситненька страва

Ингредиенты:

1 кг картоплі
2 яйця
4 ст. л. пшеничного борошна
1 ч. л. крохмалю
сіль, перець

Способ приготовления

Картоплю зварити в мундирах, остудити, почистити,перемолоти на м'ясорубці.
Добавити яйця, муку, крохмаль, файно посолити, поперчити.
Зробити з картопляного тіста валик, припорошуючи трохи мукою, аби не прилипало.
Порізати той валик шматочками, надати кожному шматочку форму, таку як на фото.
Кинути в підсолену, киплячу воду і варити на слабкому вогні 5-10 хвилин.
Подавати з підсмаженою цибулькою.

СМАЧНОГО!!!

Фотографии блюда

  • Добавлено автором

Рецепт от bigmir)net Пончики на сгущеном молоке

показать всех

В избранном: 8, из них друзей: 0.

  • ef159753
  • emmas
  • levytsja
  • Mort@ls
  • ngd
  • svd_79
  • svetik219
  • Каштанка
1