Рецепти   L@sk@va

Палюшки

Палюшки

українська ситненька страва

Інгредієнти:

1 кг картоплі
2 яйця
4 ст. л. пшеничного борошна
1 ч. л. крохмалю
сіль, перець

Спосіб приготування

Картоплю зварити в мундирах, остудити, почистити,перемолоти на м'ясорубці.
Добавити яйця, муку, крохмаль, файно посолити, поперчити.
Зробити з картопляного тіста валик, припорошуючи трохи мукою, аби не прилипало.
Порізати той валик шматочками, надати кожному шматочку форму, таку як на фото.
Кинути в підсолену, киплячу воду і варити на слабкому вогні 5-10 хвилин.
Подавати з підсмаженою цибулькою.

СМАЧНОГО!!!

Фотографії блюда

  • Додано автором

Рецепт від bigmir)net Пончики на сгущеном молоке

показати усіх

В обраному: 7, з них друзів: 0.

  • emmas
  • Mort@ls
  • ngd
  • svd_79
  • svetik219
  • Каштанка
1