Сообщество «МОИ ЛЮБИМЫЕ РЕЦЕПТЫ»

Остальные сообщества

Все рецепты пользователя L@sk@va

Книдлі

Книдлі

страва української, чеської польської та загалом європейської кухні з борошна (тіста), схожа на розпарений білий хліб; щось середнє між галушками та варениками

Ингредиенты:

на 200 г картоплі — 50 г борошна, 1/ 4 яйця, 60 г слив, 5 г цукру, 10 г вершкового масла, солі.

Способ приготовления

Почищену сиру картоплю натирають на дрібній тертці, сік зливають, а масу перемішують з пшеничним борошном, солять і замішують круте тісто (як на вареники). Формують кульки, начинивши кожну однією сливою (з кісточкою або без неї).

Відварюють книдлі в підсоленій воді, при подачі поливають розтопленим маслом
.

Фотографии блюда

  • Добавлено автором
показать всех

В избранном: 9, из них друзей: 0.

  • aaalja
  • Chiquita
  • foryou
  • kozlodoeva
  • levytsja
  • Makushka
  • naFt
  • nfyz)
  • Леог
1

25.03.12, 22:02Ответ на 1 от kozlodoeva

36.03.12, 16:07

Моя бабуся саме такі і готувала, лише замість сирої, брала варену картоплю. А з сирої наполовину з вареною робила книдлі з білим сиром. Смакота.....

46.03.12, 20:10Ответ на 3 от Рися13

Моя бабуся саме такі і готувала, лише замість сирої, брала варену картоплю. А з сирої наполовину з вареною робила книдлі з білим сиром. Смакота.....

Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее в политике конфиденциальности