закласти продукти у ХП, режим основний
вихід 840 г
(я печу згідно своїх викрутасів: тісто в ХП, потім духовка))
1 фото - гречаний на картопляному відварі (він вже солоний, сіль за рецептом не додавати)
2 фото - гороховий з кропом ;Ь
3 фото - кукурудзяний з куркумою (замість манки - теж кукурудзяне борошно)
4,5,6 фото - житній (+1/3 ч.л.цикорію - за бажанням - *я так і не знаю, навіщо він))-для чорноти?)))
інші фото поступово додам))
Коментарі
Додати коментарЛевус
119.12.11, 20:53
Чудовий рецепт, універсальний. Маю теж універсальний рецепт для темного, це гречаний, де гречку можна міняти по настрою. А для світлих вже інакше. Спробую і Ваш.
Oлenka
219.12.11, 20:58Відповідь на 1 від Левус
пригощайтесь, на здоров"я!