Рецепты   Oлenka

хліб гарбузяний, ХП + духовка

хліб гарбузяний, ХП + духовка

пшеничний ХЛІБ з тертою гарбузкою і сушеним кропом

Ингредиенты:

150 г дрібно натертої сирої гарбузи
260 мл води
50 мл олії
600 г пшеничного борошна
2 ст. л. манки
1 ч.л. солі (без гірки)
3 ст.л.цукору (без гірки)
2 ч.л. сухих дріжжів
сушений кріп

Способ приготовления

*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*

так як автор ледача і економна + "вєлікій комбінатор" = мій варіант випікання:

натерту гарбузку заливаю окропом (260мл), додаю олію,сіль, цукор = виливаю у відерце ХП;

в просіяне борошно додаю сухі дріжжі, манку, сушений кріп = теж у відерце ХП зверху;

режим "дріжжове тісто"  1:30 год. - піч вимішує і підігріває;

потім силиконовою лопаткою вимішую і "виколупую" 2 пропелери - не люблю з ними пекти))

розрівнюю тісто, змащую водою і в прогріту (вимкнуту!) духовку газової плити відправляю підходити ще 30-40 хв.

запалюю на 200 градусів  на 10-15 хв., потім зменшити на 180 - пекти ще 25-30 хв.

СМАЧНОГО!!!)))

ЗІ: хлібчик вийшов 1,030 кг, з ароматом кропу, гарбузою ніяк не чути, пухкий, яскравий ;Ь

моя ХП не пропікає гарну верхню скоринку, тому у ній тільки замішую, а випікаю в газовій духовці (+ економлю світло)))

показать все фото

Фотографии блюда

  • Добавлено автором
  • Добавлено автором
  • Добавлено автором
  • Добавлено автором
  • Добавлено автором
  • Добавлено автором
показать всех

В избранном: 6, из них друзей: 0.

  • Alex08
  • levytsja
  • SEDOIY
  • Ирина__
  • Левус
4

116.11.11, 17:40

Ой!!! Як пахне!!!

217.11.11, 08:38Ответ на 1 от Анна 1952

317.11.11, 11:48Ответ на 2 от Oлenka

Ням....ням...

417.11.11, 11:55Ответ на 3 от Анна 1952

я тобі новий спечу

517.11.11, 12:05Ответ на 4 от Oлenka

На суботу - жди в гостІ.

Гость: Mudreц

718.11.11, 08:32Ответ на 6 от Гость: Mudreц

Гость: Mudreц

818.11.11, 20:35Ответ на 7 от Oлenka

925.11.11, 09:20

Включил режим "Выпекание" после замеса теста на 1час и получил великолепный хлеб.

1025.11.11, 09:25Ответ на 9 от SEDOIY


*або просто режим № 2 ХП "хліб пшеничний" /"основний"))

Добавить комментарий
Страницы:
1
2
предыдущая
следующая