*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*
так як автор ледача і економна + "вєлікій комбінатор" = мій варіант випікання:
натерту гарбузку заливаю окропом (260мл), додаю олію,сіль, цукор = виливаю у відерце ХП;
в просіяне борошно додаю сухі дріжжі, манку, сушений кріп = теж у відерце ХП зверху;
режим "дріжжове тісто" 1:30 год. - піч вимішує і підігріває;
потім силиконовою лопаткою вимішую і "виколупую" 2 пропелери - не люблю з ними пекти))
розрівнюю тісто, змащую водою і в прогріту (вимкнуту!) духовку газової плити відправляю підходити ще 30-40 хв.
запалюю на 200 градусів на 10-15 хв., потім зменшити на 180 - пекти ще 25-30 хв.
СМАЧНОГО!!!)))
ЗІ: хлібчик вийшов 1,030 кг, з ароматом кропу, гарбузою ніяк не чути, пухкий, яскравий ;Ь
моя ХП не пропікає гарну верхню скоринку, тому у ній тільки замішую, а випікаю в газовій духовці (+ економлю світло)))
Комментарии
Добавить комментарийАнна 1952
116.11.11, 17:40
Ой!!! Як пахне!!!

Oлenka
217.11.11, 08:38Ответ на 1 от Анна 1952
Анна 1952
317.11.11, 11:48Ответ на 2 от Oлenka
Ням....ням...

Oлenka
417.11.11, 11:55Ответ на 3 от Анна 1952
я тобі новий спечу

Анна 1952
517.11.11, 12:05Ответ на 4 от Oлenka
На суботу - жди в гостІ.

Гость: Mudreц
617.11.11, 18:40
Oлenka
718.11.11, 08:32Ответ на 6 от Гость: Mudreц
Гость: Mudreц
818.11.11, 20:35Ответ на 7 от Oлenka
SEDOIY
925.11.11, 09:20
Включил режим "Выпекание" после замеса теста на 1час и получил великолепный хлеб.
Oлenka
1025.11.11, 09:25Ответ на 9 от SEDOIY
*або просто режим № 2 ХП "хліб пшеничний" /"основний"