як власноруч зробити сир кремової консистенції (творог)

коли з магазинного сиру вийшли вареники начинені гумою - вирішила навчитися робити сир власноруч. Кілька невдалих спроб, і нарешті - вийшло. Тож, занотую.

Вареники це вам не пельмені

Після того, як за рецептом вареників з книги української кухні, що її було видано у часи СССР, в мене вийшли велетенські пельмені - я серйозно зайнялася питанням пошуків справжніх наших рецептів вареників. Викладаю, аби й самій не загубити.

Смачна дієтична рибка у томатному соусі

Справжня знахідка для людей, що дотримуються суворої дієти. НЕ смажена, НЕ печена, без скоринок, НЕ жирна, НЕ гостра, без нерозчинної клітковини, збагачена білком, та вітамінними овочами страва. Спеціально для людей, що мають проблеми з кишківником.

Котлети з суцільної капусти. Смачно та дуже корисно!

Корисні та дуже смачні котлети для тих, хто піклується про своє здоров'я. Та й взагалі для столу дуже смачна і оригінальна страва. Навіть для святкового столу дуже гідно, як на вигляд так і на смак.

Зелений борщ з кропивою та щавлем

Поживний, корисний, вітамінний зелений борщ з кропивою та щавелем. Відвар кропиви корисно впливає на організм (читайте деталі в інтернеті)

тістечка "ванільні небеса"

невагомі, соковиті, пухкенькі, тістечка скуштувавши які хочеться сказати "о, ванільні небеса!"))))))))) бісквітне тісто, жовтий заварний крем, молочний шоколад, ванільно-кремовий з відтінком молочного шоколаду смак.

Паветра

Торт на повітрі)) Торт з нічого, адже з продуктів майже самі яйця. Повітряний, солодкий, повністю знежирений продукт, не шкодить фігурі. Насичений білком та вуглеводами. Це фантастично пухкий, повітряний бисквіт з власноруч приготованими меренгами. Невагомий, легкий, і просто неймовірний десерт. Страва підходить бідним студентам, яким неможна товстішати. Вигадала цей десерт особисто я, аби чимось пригостити неочікуваних гостей на неспланований свій день народження.

голубцы - спасение после праздников))

Реабилитация ЖКТ и фигуры после жирных праздников. Голубцы вегетарианские, без мяса, легкие (веганам можно просто не ложить яйца в начинку). Просто отличнейшее блюдо после дней переедания)) Не могу никак наесться ими, уже который день только их и ем - отлично просто и ничего другого есть не хочется. Организм отдыхает и возобновляется.