1. Миємо овочі та зелень, чистимо часник.
2. У кабачків зрізаємо "носик" та "попку", та нарізаємо кружальцями товщиною 7 мм (важливо не робити тоншими, бо отримаєте мляві безформні млинці).
3. Розігріваємо пательню з олією.
4. Яйця збиваємо вінчиком у піну
5. борошно висипаємо у посудину, щоб зручно було у ньому вивалювати кабачки.
6. кожне кружальце кабачка вивалюємо у борошні, потім занурюємо у збите яйце і викладаємо на розігріту пательню в олію. Смажимо до рум'яності з обох боків. Слідкуємо, щоб не пересмажити. Кабачок не повинен сильно розм'якнути.
Важливо: не соліть і не додавайте ніяких спецій у борошно, в яйця, та в кабачки.
7. Відрізаємо в петрушки грубі стебла - відкладаємо їх, і можемо використати в якусь іншу страву, вони нам не знадобляться. Листя петрушки нарізаємо дуже-дуже дрібненько.
8. Вичавлюємо через часникодавку часник до петрушки.
9. Всипаємо до петрушки сіль.
10. натираємо на дрібну терку імбир, і теж - до петрушки його.
11. розтираємо петрушку з сіллю, часником і імбирем звичайною м'ялкою для картоплі (товкачиком). Має з'явитися сік, а зелень - розм'якнути.
12. Додаємо до отриманої суміші майонез, та збиваємо виделкою до однорідності.
13. Помідори нарізаємо кружальцями товщиною 5 мм. Важливо: різати упоперек. Обережно вирізаємо з крайніх кружалець черенки.
14. У посудину з пласким дном викладаємо шарами наші сендвічі змащуючи петрушково-майонезно-часничним соусом: кабачок-соус-помідор-соус-кабачок-соус. Висоту сендвічів визначайте відповідно до розмірів ваших овочів, аби не розвалювалися. Можна закріплювати шпажками. Красиво виходить, якщо викладати на листя салату. Добре смакує як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Коментарі
Додати коментар