Кропиву перебрати, помити, ошпарити окропом протягом 2-3 хв.
Відкинути на друшляк, промити холодною водою, нарізати.
Моркву, цибулю і корінь петрушки нарізати кубиками і спасерувати на вершковому маслі.
Грибний бульйон закип'ятити і у киплячий покласти кропиву, рис, та нарізану скибочками картоплю.
Варити 10 хвилин.
Додати пасеровані овочі, лавровий лист, гвоздику, сіль. Готувати до готовності картоплі.
Покласти нарізаний щавель і ще 5 хв кип'ятити.
Зварити яйця окремо. Почистити, порізати навпіл.
Подавати вклавши до тарілки половинку яйця, ложку сметани, та посипавши дрібно нарізаною зеленню.
Смачного!
Коментарі
Додати коментар