Така собі зупка на скору руку.
Смачна, ситна і легка у приготуванні.
Інгредієнти:
для приготування на 6 порцій потрібно:
0,4 л бульйону курячого,
1 кг печериць,
0,2 кг масла,
0,25 кг цибулі,
0,25 кг моркви,
0,1 кг кореня петрушки,
0,2 кг сметани.
Спосіб приготування
Спосіб та послідовність приготування: печериці почистити, промити, нарізати часточками, цибулю та моркву нарізати соломкою. Спочатку обсмажити цибулю і корінь петрушки, а потім моркву та печериці. Залити все бульйоном , додати сметани, протушкувати 5–10 хвилин. Спеції та зелень – на Ваш розсуд.
Коментарі
Додати коментарANne*
111.03.10, 20:13
У Вас дуже гарно виходить писати рецепти
стисло , зрозуміло і апетитно ....відразу хочеться спробувати.
Чекаю на наступне блюдо.
zmi_j
212.03.10, 17:46Відповідь на 1 від ANne*
Всі опробувані особисто - тому зрозумілі і тільки смачні.Готуйте на здоров’я
N 47-ий
324.05.10, 22:13
Гарна страва... Слід спробувати якось.
Гість: Полынь горька
416.11.10, 16:52
Повірю на слово. А при нагоді, приготую для домашніх+