отримуючи довгі смужки картоплі. Перетином 2х2мм.
Промиваємо картоплю кілька разів, намагаючись досягти того, аби вода була
чистою і прозорою, і максимум крохмалю з картоплі було вимито. Якщо у вас немає
такої хитрої терки, не страшно, але просто мороки більше.
Ставимо каструлю з водою кип'ятитися.
Чистимо часник. Якщо необхідно, мелемо перець і коріандр.
Минула хвилина? Швиденько зливаємо воду і промиваємо картоплю, як макарони.
Додаємо оцет, чорний і червоний перець, мелений коріандр, часник з часникодавки, соєвий соус. Ви сміятиметеся, але все за смаком. Пам'ятаєте, що блюдо повинне вийти
гостре, тому не економте на червоному перці.
Перемішати! Дати остигнути і насититись спеціями, через півгодини-годину
можна споживати як самостійне пісне блюдо, так і як закусочку до пісної
горілочки.
Смачного!
Коментарі
Додати коментарГість: Рус с kija
120.02.10, 09:05
Гість: Zубрик
220.02.10, 13:06
цікавий рецепт дякую
zmi_j
320.02.10, 16:07Відповідь на 2 від Гість: Zубрик
Смачного
_*N_
420.02.10, 17:17
Ми вирішили поправлятися ?
Аж мені самій захотілося зробити якусь салатку .
zmi_j
520.02.10, 18:17Відповідь на 4 від _*N_
Радше худнути. Пора готуватись до пляжного сезону
Гість: Оревуар
620.02.10, 20:21