Рецепты   maxana

Чізкейк полуничний

Чізкейк полуничний

Чізкейк — страва європейської та американської кухні, що представляє собою сирний десерт від сирної запіканки до тістечка суфле.

Ингредиенты:

печиво - 400гр.
масло вершкове - 150гр.
сир кисломолочний- 1кг.
сметана - 100 гр.
ванільний цукор - 1/2 ч.л.
цукор - 275гр.
полуниця - 300гр.
желатин - 25гр.

Способ приготовления

Печиво розмолоти до крихти міксером, додати розтоплене масло, перемішати і викласти у форму, добре утрамбувавши. Форму для охолодження поставити у холодильник.
Залити 15гр. желатину 100мл. холодної води на 10 хвилин, потім поставити на вогонь і помішувати до розчинення. Сир, сметану, цукор(200гр.) і  ванільний цукор перемішати міксером.  В сирну суміш додати желатин, ретельно перемішати. Сирну суміш викласти на шар з печива і знов поставити в холодильник.
Залити 10гр. желатину 100мл. холодної води на 10 хвилин. Очищену і промиту полуницю змішати з 3 ст.л. цукру(75гр.), поставити на вогонь, помішувати, прокип'ятити 5 хв.зняти з вогню, додати розбухлий желатин і перемішати. Коли суміш остигне до кімнатної температури, збити її міксером, налити останній шар у форму на сиркову масу і поставити у холодильник мінімум на 3 години.
Смачного!

Фотографии блюда

  • Добавлено автором
  • Добавлено автором

В избранном: 2, из них друзей: 0.

  • aaa111
  • grande
0