Рецепти   Левус

Кукурудзяний хліб

Кукурудзяний хліб

Незвичайний на вигляд і смак ароматний хліб із пружним мякишем.

Інгредієнти:

вода: 450 мл
• винний оцет: 50 мл.
сіль: 1,5 ч.л.
цукор: 3 ч.л.
• пшеничне борошно: 525 гр. (2 і 3/4 мірної склянки)
• кукурудзяне борошно: 175 гр. (3/4 мірної склянки)
• оливкова олія: 3 ст.л
• сухі пекарські дріжджі: 2 ч.л.
додатково можна
додати один з наступних
інгредієнтів:
• орігано, коріандр, лаврове листя: за смаком 1-2 ч.л.
оливки мариновані: 30 гр.
сир голландський: 80 гр.
у разі використання свіжих дріжджів
слід в три рази збільшити
кількість (за вагою), зазначену для сухих
дріжджів.

Спосіб приготування

Вага: 1000гр.   Час: 3год.20хв.

Викладаю інгредієнти в контейнер, дотримуючись такого порядку:
вода, винний оцет, оливкова олія, сіль і цукор.
Потім додаю борошно і сухі дріжджі, додаю чайну ложку орігано.Ставлю контейнер у хлібопічку.
Вибираю програму 1, вагу хліба і бажаний колір скоринки.Натискаю на кнопку «Старт».
Після звукового сигналу додаю, за бажанням, подрібнені плоди маринованих оливок і нарізаний кубиками сир.
В кінці програми вимикаю хлібопічку, виймаю контейнер і викладаю хліб з контейнера студити.
Для ілюстрації: випічка з середньо-золотистою скоринкою;
додатковий інгредієнт: оливки, сир.
показати усі фото

Фотографії блюда

  • Додано автором
  • Додано автором
  • Додано автором
  • Додано автором
  • Додано автором
  • Додано автором
  • Додано автором

В обраному: 2, з них друзів: 0.

  • ГалинаМ
0

16.01.15, 00:27

А нельзя было написать на нормальном языке, а не на вирусном, а?

26.01.15, 00:29

Уже со своим блять языком и сюда залезли --- всё уже веде позасырали...