Після цього вкидаємо підсмажені гриби, цибулю і моркву; спеції сіль і перець, столову ложку рисової та половину столової ложки гречаної крупи і ставимо на невеликий газ на 1 годину. В кінці заправляємо бульон домашньою лапшею, 4-мя відвареними /порубленими/ яйцями і зеленню петрушки, кропу, ріпчатої цибулі. Подаємо бульйон з гренками або слойоними пиріжками.
Коментарі
Додати коментарПаче
121.03.11, 14:33
Aмaзонка*
222.03.11, 18:32Відповідь на 1 від Паче
... дякую за подаруночки ...
Brom_83
317.06.11, 22:06
Степанов Я
418.06.11, 18:45
Гість: verchelli
519.06.11, 20:50
пальчики оближеш
Гість: Олюшка
620.06.11, 00:39