ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ГРИБНОГО СМЕТАННОГО СОУСУ:
Свіжі (або заморожені) білі гриби ріжу на кусочки і обсмажую на вершковому маслі 5 хвилин ; додаю сіль і цибулю, і смажу ще 5 хв. На іншу сковорідку вливаю 2 ст.л оливкової олії, сильно розігріваю її і всипаю 1,5 ст..ложку муки. Обжарюю до золотистого кольору і додаю 1 склянку кипятку. Ретельно перемішую. Додаю обжарені білі гриби, сіль, приправи, спеції і 4 повні ложки сметани. Доводжу до кипіння, помішуючи соус.
ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ БАНОШУ:Вершки доводжу до кипіння. Трішечки недосолюю /враховую те що бринза солена /. Перемішую.
Помалу всипаю в майже киплячі вершки тоненькою цівкою кукурудзяну муку і постійно швидко помішую до загустіння ( 10 – 15 хв.) на слабесенькому газі. Свину копчену грудинку нарізаю невеликими шматочками і обсмажую на вершковому маслі.
Розтоплюю вершкове масло на сковорідці і посипаю його бринзою. Бринза швидко топиться.
Викладаю банош на широку тарілку шаром в 0,5 см /залишаю місце на грибний сметанний соус та бринзу/, зверху засипаю підсмаженою грудинкой і тертим сиром. Акуратно викладаю скраю грибний соус, з другої сторони бринзу.
Розрізаю банош ножем на шматки. Прикрашаю зеленню. Споживати банош треба, вмакаючи його шматочки по черзі у грибний соус чи бринзу.
Смачного.
Комментарии
Добавить комментарийJulia_21*
112.06.11, 17:41
Усім дякую !!! Смачного !!!
Rizon
212.06.11, 17:53
Julia_21*
312.06.11, 18:06Ответ на 2 от Rizon
Rizon
412.06.11, 18:12Ответ на 3 от Julia_21*


Как только жену заведу - так сразу...Ты не замужем?
Julia_21*
512.06.11, 18:15Ответ на 4 от Rizon
Rizon
612.06.11, 18:24Ответ на 5 от Julia_21*
Давай по быстрей штампы в паспорте поставим, а то уже кушать хочется! 
Так чего мы ждём?Ульяна20
712.06.11, 18:38
Julia_21*
812.06.11, 18:47Ответ на 6 от Rizon
Julia_21*
912.06.11, 18:47Ответ на 7 от Ульяна20
Rizon
1012.06.11, 18:52Ответ на 8 от Julia_21*