Деякі ще додають печену цибулю (надає присмак схожий на грибний).
Чистити її зразу не треба. Лише помити і так пекти.
Коли вже готова, витягли, зачекали, щоб не гаряча була, тоді чистити і нарізати.
Всім подобається. Але ніхто не здогадується про цей "секретний інгредієнт"
Комментарии
Добавить комментарийL@pusya
122.02.11, 08:18
Natali 29
222.02.11, 11:32
FANIA
322.02.11, 20:12
liliya82
424.02.11, 22:34
Зранку в роті пахне кака,

За вікном холодна мряка.
Поруч жінка без білизни,
З Днем Захисника Вітчизни!
Гость: OS
525.02.11, 19:27
еще капусту туда кидают
PATRIOT@
625.02.11, 19:54Ответ на 5 от Гость: OS

ну это мой вариант любимыйPATRIOT@
725.02.11, 19:55Ответ на 4 от liliya82
с 8 марта
liliya82
826.02.11, 22:21Ответ на 7 от PATRIOT@
ой який сурйозний
karpiatnik
910.03.11, 21:59
Yria
108.07.11, 20:54
Чистити її зразу не треба. Лише помити і так пекти.
Коли вже готова, витягли, зачекали, щоб не гаряча була, тоді чистити і нарізати.
Всім подобається. Але ніхто не здогадується про цей "секретний інгредієнт"