Сообщество «Праздничные блюда»

Остальные сообщества

Все рецепты пользователя Голубка

ПАСКА

ПАСКА

Смакота і краса...

Ингредиенты:

0,5 л. молока,
1 маленька пачка дріжджів (42г)
половина пачки масла та половина пачки вершкового маргарину
1 стакан цукру
5 яєць
стакан ізюму
пів стол. ложки солі (без верху)
ванільний цукор
добре просіяна мука

Способ приготовления

Приготування


Спочатку готуємо опару: трохи підігріти молоко і додати туди більшу половину пачки дріжджів, трохи цукру, трохи солі, мука.

Замісити рідке тісто, накрити рушником та залишити його бродить на
4-6 годин. Опара готова, коли вона починає трохи опускатись. Далі
додаємо залишок дріжджів ( попередньо їх потрібно забродити в чашці з
теплим молочком і пів ложки цукру). Далі масло, маргарин розтоплюємо (
але щоб не гаряче), добавляємо весь цукор, сіль, яйця, олію, ванільний
цукор, ізюм і муку. Олії  добавляємо гр. 50, щоб гарно вимішувалось
(муки добавляємо стільки, щоб тісто було не занадто рідке чи густе). Все
гарненько вимішуємо (20-30 хв ), накриваємо рушником і ставимо в тепле
місце.


Чекаємо, щоб піднялось разів зо два. Знову трохи приминаємо тісто і
зразу ж наповнюємо ним форми на 1/4. Залишаємо в теплому місці під
рушником. Чекаємо, щоб паски гарно піднялись, змащуємо збитим яйцем і
печемо в розігрітій духовці до готовності.

Фотографии блюда

  • Добавлено автором

В избранном: 4, из них друзей: 0.

  • vilga
  • Zlagoda*
  • Ник210
  • светик 2209
1