Капусту
мелко изрубить, сложить в алюминиевую кастрюлю, добавить сливочное масло и
молоко и тушить до готовности (капуста должна стать мягкой и должен уйти запах
сырой капусты). Затем всыпать манку, посолить, перемешать и с этого момента
продолжать тушить, часто помешивая, пока масса не станет однородной и манка не
впитает всю жидкость (несколько мин.). Массу остудить или дать ей немного остыть,
вбить яйца, перемешать. В сковороду влить подсолнечное масло, разогреть его.
Взять комок массы, обкатать его в панировочных сухарях, сформировать котлетку и
определить в сковороду. Жарить с 2 сторон до хрустящей румяной корочки. Подавать
со сметаной.
Коментарі
Додати коментарАнна-Марія
16.10.18, 16:45
тра спробувати. А де берете домашню олію?
psw
26.10.18, 19:09Відповідь на 1 від Анна-Марія
На рынке с рук, пробовать обязательно. В среднем 0,5 л стоит около 25 грн.
Анна-Марія
36.10.18, 20:29Відповідь на 2 від psw
там чорта можна купити. Я думала, десь перевірений продавець. Чи самі душите
vilga
423.10.18, 09:46Відповідь на 3 від Анна-Марія
чорта можно купити тільки в супермаркеті під навою "олейна". або інші розкручені бренди. поїхала жінка до дітей сидити з онуками на довго. рік і більше. сам користуюсь тільки базарною олією. і от колись ввечері знадобилась.а нема
.базаря вже нема. поліз по нишпорках. найшов десь грамів з 200 олейни. як відкрив кришку чуть не вчманів = чиста нафта-сирець.
я все життя з машинами пропрацював,так що нафтопродукти "унюхати" можу безпомилково

так що сміливо купуйте на базрях. такої чортівні,як в супермаркетах у "дядьків" немає.
Анна-Марія
523.10.18, 14:09Відповідь на 4 від vilga
я купую з маленької олійні. Не супермаркет, але і не домашня. А домашню дуже люблю, в нас вона рідкість. На Вінниччині її багато
vilga
623.10.18, 17:44Відповідь на 5 від Анна-Марія
головне, що не супермаркетовська.