1. У першу чергу робимо маринад. Дрібно ріжемо часник, додаємо його в кефір, солимо, додаємо перець і трави.
2. Стегна маринуємо протягом хвилин 20-25.
3. Картоплю чистимо, ріжемо часточками. Укладаємо його у форму для запікання, додаємо оливкова олія, сіль, перець, трави.
4. Зубчики часнику розчавити ребром ножа і укласти на картоплю.
5. Томати черрі ріжемо на 4 частини і теж викладаємо у форму.
6. Зверху на картоплю викладаємо курку і заливаємо залишками маринаду.
7. Запікаємо в духовці при 200 градусах близько 40 хвилин.
Смачного!
https://yakulinar.com.ua/ - мясні страви на новий 2022 рік
Коментарі
Додати коментар