Печінку вимий, обсуши, видали плівку і наріж великими шматочками.
Приготуй маринад: в мисці збий яйце з сіллю, цукром, содою і часником, пропущеним через прес.
Залий отриманою сумішшю шматочки печінки і залиш маринуватися в холодильнику приблизно на 2 години, можна також залишити на всю ночь.
Очіщенную і нарізану півкільцями цибулину підсмаж в невеликій кількості олії. Виклади на тарілку.
Обваляй кожен промаринований шматочок печінки в кукурудзяній муці і виклади на розігріту сковороду, в якій смажився цибулю. Підлий трохи олії і обсмажити з обох боків до золотистої скоринки (по 3 хвилини на кожну сторону).
Коли печінка рівномірно підрум’яниться, посип її смаженою цибулею, перемішай, накрий кришкою і потримай на повільному вогні ще хвилин 5.
Готовність перевір, розрізавши шматочок. Якщо всередині немає рожевого – готово!
Кожен шматочок тане в роті, м’який, ніжний, ароматний, з неповторною хрусткою скоринкою …
Це найвдаліший рецепт смаженої печінки з усіх, що я пробувала!
Приготуй цю шикарну печінку – не пошкодуєш!
Коментарі
Додати коментарdorogusik
15.12.18, 12:55
А сода навіщо?
Hallya
25.12.18, 19:18Відповідь на 1 від dorogusik
Чесно, гадки не маю (мабудь, для м'якості). Але зробивши печінку по рецепту, правда замість кукурудзяної муки використовувала паніровочні сухарі, була задоволена. Печінка дійсно м'яка, соковита, ніжна.
dorogusik
37.12.18, 12:59
Дякую за відповідь.Спробую приготувати