Сир розтираємо з цуком та ванільним цукром за дапомогою блендера або перетираємо сир через сито і потім додаємо цукор.
Яйця легелько збиваємо виделкою до однорідності. Додаємо яйця до солодкого сиру та ретельно перемішуємо.
Потім додаємо рис та борошно. знову вимішуємо до однорідності. У отриману масу додаємо жири: олію та 30 гр вершкового масла, потім сметану. Добре вимішуємо.
Наприкінці додаємо за смаком улюблені сухофрукти, які треба вимочити, висушити та подрібнити. Але можна випікати і без сухоктів (теж виходить дуже смачно)
Форму для випікання (я беру велику на 30 см у диаметрі) змащюємо залишками (20 гр) вершкового масла та підсипаємо борошном або манкою, або панірувальними сухарями. Випікаємо за температури 180 оС близько години. Сирник має бути трішки золотавим зверху.
готовий сирник можна прикрасити ягодами або карамелізованим бананом. Можна полити шоколадною глазур`ю або просто згущенним молоком. Взагалі можна їсти його просто так і гарячим і холодним. Як вам подобається.
А за чаєм у родинному колі він просто чудовий.
Смачного!!!
Коментарі
Додати коментар