Рецепти   sunnyella

Кабачки тушковані

Кабачки тушковані

  • Кухня: Домашня
  • Час: 50 хв.
  • Складність: Легко

"Дешево і сердито".

Інгредієнти:

3 молоді кабачки
1 морква
1 цибуля
2 помідора
4 зубчики часнику
1 ст.л. томатної пасти
4 ст.л. сметани
сіль, перець за смаком
олія для смаження

Спосіб приготування

Попередньо порізати кабачки кубиками, нашинкувати цибулю, натерти моркву. 

Розігріти сковорідку з олією, кинути туди цибулю та томатну пасту - 1 хв. просмажити, потім додати кабачки та моркву. Посолити, поперчити. Накрити кришкою та смажити хвилин 25, періодично помішуючи. Порізати помідори половинками або четвертинками і додати до кабачків. Хай ще посмажаться 10 хв. Додати сметану та передушений на часночниці часник. Смажити ще 2 хв.

Готово! Смачного!

Фотографії блюда

  • Додано автором
показати усіх

В обраному: 11, з них друзів: 0.

  • gurina-l
  • Natasha1990
  • slava1
  • Sonechk@
  • Svitlan@
  • TaNeka
  • udzen
  • vitaminka82
3

Гість: Sunny_Nice

118.07.11, 16:13

обожнюю тушковані кабачки

Гість: olenca1963