Рецепти   Rиsя

хрумке білкове печивко (знежирене)

хрумке білкове печивко (знежирене)

ну, дуже хрумке печиво. В магазині такого хрумкого не продають.

Інгредієнти:

яйця (білки) 5
цукор 100г
борошно пшеничне 100 г
сіль дрібка
кориця лиш трохи притрусити

Спосіб приготування

також вам знадобиться:
- міксер з вінчиком, чи ручний вінчик у вигляді пружини;
- пекарський папір;


1. Електропіч розігріти до 200 градусів.
2. Білки мають бути ідеально чистими від жовтків та охолодженими. Посуд, в якому їх збиваєте має бути ідеально чистим та сухим. Збити білки у піну до жорстких піків.



3. Продовжуючи збивати додати дрібку солі та поступово цукор. Добре збити.
4. Продовжуючи збивати всипати борошно через сітечко.


5.  На пекарський папір намастити білкове тісто шаром завтовшки 1 - 1,5 см. Присипати корицею;
6. Випікати за температури 180 градусів 20 - 30 хв (до кремового кольору);
7. Вийняти коржі, зняти з них папір.
8. вирізати формочками печівка



9. Печівка викласти на решітку, та відправити до печі підсихати за температури 100 градусів 60 хв. Якщо ваші печівка вийшли товщиною більше 1 см, то підсихати їм знадобиться довше - приблизно 80 - 90 хвилин.

Смачного!

Фотографії блюда

  • Додано автором

В обраному: 1, з них друзів: 0.

  • Al Horezmi
7

Гість: inna05