- міксер з вінчиком, чи ручний вінчик у вигляді пружини;
- пекарський папір;
1. Електропіч розігріти до 200 градусів.
2. Білки мають бути ідеально чистими від жовтків та охолодженими. Посуд, в якому їх збиваєте має бути ідеально чистим та сухим. Збити білки у піну до жорстких піків.
3. Продовжуючи збивати додати дрібку солі та поступово цукор. Добре збити.
4. Продовжуючи збивати всипати борошно через сітечко.
5. На пекарський папір намастити білкове тісто шаром завтовшки 1 - 1,5 см. Присипати корицею;
6. Випікати за температури 180 градусів 20 - 30 хв (до кремового кольору);
7. Вийняти коржі, зняти з них папір.
8. вирізати формочками печівка
9. Печівка викласти на решітку, та відправити до печі підсихати за температури 100 градусів 60 хв. Якщо ваші печівка вийшли товщиною більше 1 см, то підсихати їм знадобиться довше - приблизно 80 - 90 хвилин.
Смачного!
Коментарі
Додати коментарГість: inna05
129.05.16, 23:10