Яичные белки взбить с солью до мягких пиков.
Выложить белки в порезанный картофель и хорошо перемешать, чтобы каждый брусочек был в белке.
Противень застелить пекарской бумагой и выложить на него картофель. Сверху картофель посыпать паприкой.
Поставить противень в духовку, разогретую до 180 градусов, и выпекать до румяной корочки.
Картофель “Фри” нужно есть сразу в горячем виде.
Приятного аппетита!
Коментарі
Додати коментарРися13
18.10.12, 10:39
Вчора приготувала - зробила кілька висновків - білки потрібно не збивати, а просто роколотити до однорідної маси і їх повинно бути рівно стільки, щоб покрилитонюсіньким шаром картоплю. Висновок - чи ще готуватиму - хто-зна.
Гість: мары
28.10.12, 16:21
yasik-70
311.10.12, 18:37Відповідь на 1 від Рися13
Дякую за відгук!
Perovdupu
412.10.12, 11:41Відповідь на 1 від Рися13

Замість білків я використовував рафіновану олію, що годинку постояла з начавленим часником.Виходить щось середнє між картоплею фрі та картоплею по-домашньому.
Perovdupu
512.10.12, 11:41
Спробую ще й Ваш рецепт.
Julija_smile
612.10.12, 11:47
Нашими общими усилиями с помощью проб и ошибок сделаем фирменный Картофель “Фри” по i.ua


Спасибо всем за коментарии!!!