• Головна
  • Розділи
  • Вхід
  • Реєстрація
  • Пошта
  • Фінанси
  • Карти
  • TV
  • Погода
  • Гороскоп
  • Музика
  • Радіо
  • Кіно
  • Переклад
  • Органайзер
  • Файли
  • Робота
  • Каталог
  • Закладки
  • RSS
  • Оголошення
  • Новини
  • Відповіді
  • Шпалери
  • Листівки
  • Групи
  • Народ
  • Приколи
  • Знайомства
  • Фото
  • Блоги
  • Відео
  • Рецепти
  • Рецепти
  • Головна
  • Додати рецепт
  • Знайти рецепт
  • Стрічка
  • Обране
  • Співтовариства

Популярні інгредієнти

  • Морква
  • Помідор
  • Горіхи
  • Сир
  • Огірки
  • Яблука
  • Капуста
  • Печериці
  • Рис
  • Кориця

Майоран

Використовується в якості приправи, при цьому змішується з сіллю і кунжутом. Рослину вживають також для приготування лікерів, наливок, пудингів, ковбас, ароматизації оцту і чаю.
усі рецепти з Майоран

Популярні рецепти з Майоран

  • подивитися

    Маринуем помидорки. Супербыстро.

    12

    Philosopher
  • подивитися

    "Пьяные" голяшки

    5

    Philosopher
  • подивитися

    Цыпа почти по-бермудски...

    5

    Philosopher
  • подивитися

    Заправка для овощного салата

    17

    alexa_2004
  • подивитися

    Украинский борщ по-... китайски... ;)

    13

    Philosopher
  • подивитися

    Рыба под шубой... печеная...

    10

    Philosopher
  • подивитися

    Курица-гриль

    2

    Аллусинька
  • подивитися

    Фаршированные шампиньоны

    8

    Муся-я
  • подивитися

    Рецепт греческого блюда “Гирос”

    0

    All_for_women
  • Рождественский гусь с яблоками и черносливом

    11

    Fentezy girl_
  • подивитися

    Помидоры по- провансальски.

    5

    yulsan
  • Пошта
  • Робота
  • Пошук
  • Програми
  • Каталог
  • Закладки
  • RSS
  • Оголошення
  • Погода
  • Гороскоп
  • Телепрограма
  • Курси валют
  • Перекладач
  • Народ
  • Приколи
  • Знайомства
  • Фотоальбоми
  • Блоги
  • Відео
  • Шпалери
  • Листівки
  • Карти
  • Новини
  • Кіно
  • Органайзер
  • Файли
  • Рецепти
  • Музика
  • Відповіді
  • Групи
  • Радіо
Радіо онлайн Слухай улюблені радіостанції в одному місці
 
I.UA, 2006—2025.
  • Зворотний зв'язок
  • Політика конфіденційності
Ok Для зручності користування сайтом використовуються Cookies. Детальніше у політиці конфіденційності
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more