Лук нарезать брусочками и обжарить в оливковом масле до прозрачности. Добавить фарш и обжарить до готовности мяса.
Добавить очищенные помидоры (их можно заменить на очищенные томаты в собственном соку). Тушить все вместе около 5 минут под крышкой. В самом конце добавить сушеную петрушку, соль и перец.
Для приготовления белого соуса (бешамель) муку слегка обжарить на сливочном масле, затем понемногу добавить молоко и нагреть на маленьком огне, пока соус не загустеет.
Пластины лазаньи выложить на дно прямоугольной формы, смазать белым соусом, затем выложить мясной слой и снова накрыть пластинами лазаньи.
Действия третьего повторять до тех пор, пока не закончатся пластины. Сверху должен оказаться мясной слой. В конце все посыпать тертым сыром, накрыть фольгой и поставить в духовку при 200 градусах на 40 минут. За 10 минут до окончания фольгу лучше снять, чтобы сыр подрумянился.
Коментарі
Додати коментарГість: cenerentola
126.12.09, 11:39
Mowno v mesto farwa ispolzovat tywenue gribu, eto gribnaia lazagnia
Nadin4ik
225.01.10, 21:29
Таша, а почему пластины не отвариваешь?
_Таша_
325.01.10, 21:34Відповідь на 2 від Nadin4ik
потому что они запекаются вместе с мясным слоем в духовке. этого достаточно. хотя если вы делаете по-другому - не могу настаивать. ведь каждая хозяюшка вносит свою изюминку в рецепт
Nadin4ik
425.01.10, 21:39
_Таша_
525.01.10, 22:15Відповідь на 4 від Nadin4ik
это вам
Гість: сянчик
630.01.10, 17:13
Дякую за пораду. Ніколи неробила і не їла лазані. Прочитала, і все не так страшно.
Спробую.
_Таша_
730.01.10, 17:35Відповідь на 6 від Гість: сянчик
смачного вам
Гість: olchik
85.02.10, 10:05
Всім привіт. я якось спробувала щось подібне зробити - навіть трохи відварила ті листи, але потім вони всеодно виявились твердими, як гумові! Все зіпсували. Ви їй сирими запікаєте з начинкою? Які вони на вигляд, звосім сухі, як макарони? І що, потім розмякають в духовці? Дуже цікаво, просвітіть мене. Дякую.
_Таша_
95.02.10, 15:42Відповідь на 8 від Гість: olchik
привіт. не зовсім зрозуміла...якщо ви готували вже лазанью, то чому питаєте як виглядають листи на що вони схожі? як на мене схожі на листи, з яких лапша виготовляється, а макарони бувають різні...але занадто тведі на мою думку. Дивно, що ви варили їх і все одно гумові. я так готую, мені подобається...тут не можу нічого сказати корисного. бо навіть від того, що духова шафа у кожної господарки своя, може бути і результат інший. гумових в мене не виходило ще може ще раз спробуйте і все вийде.
krik Гранит
1015.02.10, 08:07Відповідь на 2 від Nadin4ik
патамушта тогда будет похоже на котлету, а не на итальянское чудо кулинарии