Рецепти   нік повинен

Піцца Грибна

Піцца Грибна

Про піццу можна не розповідати, позаяк панство знає що то є. Як українці кажуть: «Сало то є сало», так само італіјці кажуть: «Піцца то є піцца»! Але все ж трохи… Піцци поділяються на багато різновидів, в залежності від основного інґредієнту начиння, якиј надає смак продукту. Надіюся, вам сподобається саме ця грибна піцца.

Інгредієнти:

тісто:
1. борошно ~ 200 г;
2. кефір — 1 скл.;
3. маргарин — 125 г (0,5 пач.);
4. яјця — 1 шт.;
5. сода — 0,5 ч. л.;
6. оцет столовиј 9% — 0,5 ч. л.;
7. сіль «екстра» — дрібка (до смаку);
8. соняхова олія (рафінована) (для змащування) — дещиця.

начиння:
1. мајонез — 150 г;
2. м'ясо або варена ковбаса — 100 г;
3. ріпчаста цибуля (величенька) — 1 шт.;
4. гриби (печериці) — 120 г;
5. твердиј сир — 100 г;
6. кетчуп або свіжі помідори — 2 шт.;
7. сіль «екстра» ~ 0,5 ч. л.

Спосіб приготування

    Спочатку потрібно замісити тісто. Візьміть просіяного борошна і додајте в нього всі компоненти для тіста окрім соди. Далі наберіть у чајну ложку соди (вона кладеться замість розпушувача) і, тримаючи її над іншими інґредієнтами, полијте трохи оцтом, щоб погасити гіркиј смак, додајте це, і замісіть тісто. Воно має вијти не круте, м'яке (для піцци можна використовувати навіть дріжжове тісто). Покладіть на деко вирізаниј пергамент (щоби тісто не пригоряло), вгорі змастивши аркуш олією. Потім на ньому розкачајте качалкою тісто, краї якого загніть д'горі.
    Тепер можна класти начинку на тісто. Начиння складається з 7-и тонких прошарків:
1) тоненькиј шар мајонезу (полити тісто мајонезом);
2) шар з м'ясного фаршу або дрібно порізаної кубиками вареної ковбаси;
3) шар з дрібно порізаної цибулі, пересмаженої з грибами (гриби перед смаженням спочатку варити 5-7 хвилин, а потім порізати дрібними кубиками);
–) посолити;
4) тоненькиј шар мајонезу;
5) шар з сиру, потертого на велику довгеньку терку;
6) шар з кетчупу або покрити свіжими помідорами, порізаними тонкими кружальцями;
7) тоненькиј шар мајонезу, якиј за бажання можна прикрасити базиліком.
    Відтак пекти у духовці до готовності.

    N. B. До речі в начинку цієї піцци, на свіј смак можна ще додати шар з 2-х варених, перетертих великою теркою, крашанок та тоненько политих мајонезом.

    Смачного!

Фотографії блюда

  • Додано автором
показати усіх

В обраному: 10, з них друзів: 0.

  • Al Horezmi
  • blu-sky
  • kardiff
  • katia2222
  • Аniram
  • АльБі
  • ЛанаСкала
3

122.06.17, 09:44

кефір — 1 скл.;
3. маргарин — 125 г (0,5 пач.);
4. яјця — не используется в тесто для пиццы