На вид дуже симпатично.Треба спробувати.Взято з http://agushka.info/
Трохи смутив перець чорний?????????????????
Ще цікаво,на рахунок печеної тикви в вигляді заготовок.Думаю можна сл.масло замінити олією.
Інгредієнти:
тиква — 500 г. яйця — 2 шт. цукор— 1 стакан (с горкой). слив.масло — 90 г. мука — 2-2.5 стакана. розпушувач — 1.5 ч. л. сіль —0.5 ч. л. перець молотий чорний —1/3 ч. л.
мускатний горіх — 0.5. ч. л. гвоздика молота — 0.5 ч. л.
олія — для форми.
цукрова пудра — для напилення.
Тикву очищаємо і запікаємо у духовці для пюре.Муку,сіль,цукор і спеції змішуємо разом.В іншій посуді взбиваємо яйця з цукром добіла,добавляємо топлене масло і знову збиваємо.Печену тикву подрібнюємо і добавляємо до тіста.З"єднуємо все разом добре змішавши.Випікаємо при 180-С,в горячій духовці попередньо змастивши форму олією.Холодним виймаємо з форми.
Коментарі
Додати коментар