Що нам потрібно, так це підготувати сало і картоплю.
Картоплю добре промиваємо, адже шкурочку ми знімати після запікання не
будемо. Картоплю розрізаємо вздовж на кілька часточок, тільки робимо
надрізи не до кінця. Кожен надріз натираємо часником для аромату.
Беремо сало, краще солоне. Нарізаємо його часточками, по ширині надрізу
картоплі.
Начиняємо нашу картоплю. Кожну часточку картоплі перекладаємо шматочком
сала.
Викладаємо нашу картопельку на деко, оскільки сало будемо жаритися і
стікати. На решітці готувати таку картоплю не рекомендую.
Відправляємо блюдо запікатися. Ставимо в духовку на 200 градусів і
чекаємо, поки картопля не спечеться. За пару хвилин до готовності, можна
присипати його ароматними травами, щоб посилити смакові якості
кінцевого результату.
Подаємо картоплю гарячою, можна з різними соусами, присипавши зеленою
цибулею.
Приємного вам смаку!
Коментарі
Додати коментар