Приготування гречки по-купецькому(з фаршем) :
1. Гречку промити, підсушити на сковороді, змащеній олією.
2. Обсмажити дрібно порізаний лук, фарш і натерту на великій терці моркву до золотистого кольору. Додати томатну пасту, ретельно перемішати.
3. До м'яса і овочів викласти гречку, залити окропом так, щоб гречка була злегка прикрита водою. Посолити. Тушкувати на повільному вогні під кришкою. У готову гречку по-купецькому додати дрібно порізаний часник, перемішати. Можна додати чорний мелений перець і лавровий лист.
Коментарі
Додати коментаранонім
121.11.12, 08:43
Це все таки рецепт мяса з гречкою.
Але має бути смачно!
uraha
221.11.12, 09:01
Davigadoff
321.11.12, 10:38Відповідь на 1 від анонім
Гречки там більше ніж м"яса,тому гречка з м"ясом.
анонім
421.11.12, 10:42Відповідь на 3 від Davigadoff
ага -- "крупи 150 гр., мяса 250-300 гр." То чого білше?
Davigadoff
521.11.12, 11:02Відповідь на 4 від анонім
Крупа прийме воду,розвариться та буде важити приблизно 0,5 кг,а м"ясо ужариться та увариться і буде його150- 200 гр.
prominchik
621.11.12, 16:17
класс!
Korsar-K
721.11.12, 21:34
Гість: Banderovka
822.11.12, 14:53
Дякую, не знала такого рецепту. Загалом, непогано б тут розділ якийсь створити з українськими стравами, бо є такі "українці", що вважають, що українська кухня, то те саме, що й російська і страви однакові. А як спитаєш в них, чи мають банош, бішкопти, палюшки, мазурки, малаї, або вергуни, прикладом, а вони на це: "А что єто такое?"
Hudson Hawk
913.02.13, 18:26
та да, таку кашу їв би кожен день
Hudson Hawk
1013.02.13, 18:26Відповідь на 3 від Davigadoff
а можна зробити м’ясо з гречкою