Жіві дріжжі розтерти з цукором, додати воду - залишити на 10 хв. (якщо використовуєте сухі дружжі - їх краще змішувати з борошном).
Додати борошно, сіль, ванільний цукор, замісити тісто (як на оладки) - залишити в теплому місці на 20-30 хв (беріть більшу посудину - у мене втікло на плиту..))))
Додати покришені яблука, банан. Пекти на олії, під кришкою, краще на Тефалі))
Смачного!)))
Коментарі
Додати коментарАнна 1952
113.12.11, 20:43
Oлenka
213.12.11, 21:20Відповідь на 1 від Анна 1952
Левус
36.02.13, 22:32
Спробую зранку тільки без бананів. Переважно готую на кефірі з додаванням соди для розпушування.
Oлenka
47.02.13, 11:14Відповідь на 3 від Левус
це до посту рецепт (з нічого))), а банани додають особливого смаку
Левус
57.02.13, 11:24Відповідь на 4 від Oлenka
Тоді спробую банани. Моя доця їх дуже полюбляє.
анонім
68.12.15, 18:04
Гість: inna05
731.01.16, 10:34