Рецепти   Nadjusuk

Яблучна панна-кота

Цей десерт нічим не поступається панна-коті з вашої улюбленої кав*ярні...;)

Інгредієнти:

яблука, цукор (або фруктоза), вода, желатин, сметана (або кефір)...

Спосіб приготування

Чотири середніх яблука,
зрізати шкірку і збити блендером в пюре з додаванням цукру
або фруктози.



Попередньо замочити желатин в
100г холодної води 2 десертні ложки. Нагріти - але не кип'ятити! і тонкою
цівкою влити в пюре, і ще раз збити.



Розлити по формочках і
поставити в холодильник. Яблучне пюре дуже швидко застигає - хвилин 40-50.



Потім приготувати таке ж пюре
з 2-х яблук, і влити туди ж трохи сметани з кефіром (можна щось одне), додати
таку ж кількість желатину.



Дістати формочки і вилити на
яблучне пюре, яке вже застигло.



Почекати поки застигне ... Смачного…



Зверху можна потім покласти листя м’яти, шматок фрукта, потерти шоколад
тощо…

В обраному: 3, з них друзів: 0.

  • AQv@
  • Fate
  • kardiff
2