Рецепти   zmi_j

Картопляні равлики

Картопляні равлики

Здивуй свою кращу половинку. Просто, скромно і зі смаком

Інгредієнти:

картопля - 1 кг
мясний фарш - 600 г
цибулина - 1 шт
олія - 1 ст. ложка
яйце - 1 шт
мука - 2 ст. ложки
молоко - 1 ст. ложка
сіль, спеції до фаршу
листки салату зелені

Спосіб приготування

Картоплю почистити і відварити в солоній воді до готовності. Злити та розім'яти. Збити яйце з молоком, додати муку. Розмішати до повного зникнення грудочок. Вилити в картопляне пюре і ретельно перемішати. На рослинній олії обсмажити дрібно порізану цибулину, додати м'ясний фарш, сіль, спеції і обсмажити до готовності. На плівку для запікання (або пакети для запікання, які треба розрізати перед використанням так, щоб вийшов лист) викласти картопляну масу шаром не менше сантиметра, покрити поверхню картоплі фаршем. Скрутити рулет з одного кінця два рази, а з іншого скільки вийде. Мають бути два валики; один
великий, інший - менший, які не з'єднуються між собою. Відстань між валиками – сантиметр. По всьому рулету зробити насічки за шириною майбутніх равликів, завглибшки до середини. Це потрібно для того, щоб рулет в духовці не порепався, та і різати потім буде зручніше. З горошин перцю зробити очі, а вуса із зеленої частини порею. Не знімаючи з плівки акурано перенесіть рулет на деко.
Запікати в духовці, розігрітій до 180 градусів –  25-30 хвилин. Готовий рулет трохи охолодити. Нарізати равликів по надрізах і подати на листках салату.

Фотографії блюда

  • Додано автором

В обраному: 3, з них друзів: 0.

  • Fate
  • Ник210
0

13.03.10, 19:20

Дуже апетитно виглядає.

24.03.10, 10:12Відповідь на 1 від ANne*

Дякую, смакує теж добре

34.03.10, 10:16Відповідь на 2 від zmi_j

Дякую, смакує теж добре
А ще краще смакує , коли хтось приготує.

44.03.10, 10:51Відповідь на 3 від ANne*

Дякую, смакує теж добре
А ще краще смакує , коли хтось приготує.

Гість: Angelycia

619.03.10, 10:05Відповідь на 5 від Гість: Angelycia

Гість: Полынь горька

716.11.10, 16:53

дешево і смачно

Гість: taniamontana