Картоплю почистити і відварити в солоній воді до готовності. Злити та розім'яти. Збити яйце з молоком, додати муку. Розмішати до повного зникнення грудочок. Вилити в картопляне пюре і ретельно перемішати. На рослинній олії обсмажити дрібно порізану цибулину, додати м'ясний фарш, сіль, спеції і обсмажити до готовності. На плівку для запікання (або пакети для запікання, які треба розрізати перед використанням так, щоб вийшов лист) викласти картопляну масу шаром не менше сантиметра, покрити поверхню картоплі фаршем. Скрутити рулет з одного кінця два рази, а з іншого скільки вийде. Мають бути два валики; один
великий, інший - менший, які не з'єднуються між собою. Відстань між валиками – сантиметр. По всьому рулету зробити насічки за шириною майбутніх равликів, завглибшки до середини. Це потрібно для того, щоб рулет в духовці не порепався, та і різати потім буде зручніше. З горошин перцю зробити очі, а вуса із зеленої частини порею. Не знімаючи з плівки акурано перенесіть рулет на деко.
Запікати в духовці, розігрітій до 180 градусів – 25-30 хвилин. Готовий рулет трохи охолодити. Нарізати равликів по надрізах і подати на листках салату.
Коментарі
Додати коментарANne*
13.03.10, 19:20
Дуже апетитно виглядає.
zmi_j
24.03.10, 10:12Відповідь на 1 від ANne*
Дякую, смакує теж добре
ANne*
34.03.10, 10:16Відповідь на 2 від zmi_j
А ще краще смакує , коли хтось приготує.
zmi_j
44.03.10, 10:51Відповідь на 3 від ANne*
Гість: Angelycia
519.03.10, 09:49
zmi_j
619.03.10, 10:05Відповідь на 5 від Гість: Angelycia
Гість: Полынь горька
716.11.10, 16:53
дешево і смачно
Гість: taniamontana
820.02.11, 16:02