Філе нарізати скибочками. Додати сіль, сік лимону і приправи за смаком. Все добре перемішати і залишити на 10 хв.
У форму викласти шарами: цибулю, нарізану кільцями; рибу; моркву, натерту на терці; помідори, нарізані кільцями. Зверху трішки посолити і додати приправи.
Поставити в нагріту духовку на 40 хв. За 5 хв до приготування дістати страву і покрити тертим сиром.
Коментарі
Додати коментар_Маринка_
110.10.11, 20:37
Я б это слопала с удовольствием, но я на диете
maxana
210.10.11, 22:07Відповідь на 1 від _Маринка_
А ця страва дуже дієтична
Гість: sweet_sweet
313.10.11, 09:48Відповідь на 1 від _Маринка_
Будеш їсти таке і дієта тобі не потрібна!
Гість: xdfgnzfdh
414.10.11, 17:01
Кто нить ел этого пангасиуса которым завалены все супермаркеты?А вы знаете где оно это вьетнамское чудо обитает, т.е. в чем???
не хочу обидеть автора, рецепт правильный,но лучше будет приготовить с какой нибудь нототенией..
Гість: Ramir Ko
517.02.12, 14:40
Пангасиус и телапию нельзя кушать эти сорта рыбы,они питаются попросту отходами (как гласит пословица, брось в воду калошу и на обед у вас будет рыба )