Рецепти   maxana

Суші

Суші

Суші (яп. сусі) — традиційна страва японської кухні зроблена на основі рису, обробленого оцтом чи сіллю, та різноманітних начинок чи нашарувань, серед яких переважають морські продукти але можуть входити м'ясо, овочі, водорості, гриби чи яйця.

Інгредієнти:

на 10 папірців норі (60 ролів)
1кг. рису
500гр. лосося
2 огірка
4 яєчка (для омлету)
50гр. яблучного оцту, 50гр. цукру, 25гр. солі (для заправки рису)
соєвий соус, васабі, імбир маринований.

Спосіб приготування

Рис добре промити, віварити, заправити оцтовою рідиною. Рисову суміш викладати на норі, потім класти  по смужці риба, омлет і огірок, і обережно змотувати в роли.

Фотографії блюда

  • Додано автором
показати усіх

В обраному: 7, з них друзів: 0.

  • ILA_YA
  • Kimiko
  • larisapan
  • mariposa)
  • Natali@5
  • vitaminka82
  • Сволочёнок
3

Гість: BOBAH@

39.05.10, 15:49Відповідь на 2 від Гість: BOBAH@

дякую

415.05.10, 23:14

В житті не коштував тієї кухні, требба спробувати, лосось є моя улюблена риба!

516.05.10, 08:21Відповідь на 4 від CAT*

Варто спробувати, тому що це дуже смачно і корисно

616.05.10, 08:32Відповідь на 5 від maxana

http://muzey-factov.ru/
Дивись перший пост

716.05.10, 08:39Відповідь на 6 від CAT*

Я не згодна
тим більше, що ми вживаємо їх не кожен день як японці

818.10.10, 19:37

Дуже смачно! Аж слюньки потекли. Теба буде собі збацати. Дякую за рецепт!

920.10.10, 18:12Відповідь на 8 від Aywengo

Прошу

1020.10.10, 19:56Відповідь на 9 від maxana

Щиро дякую!

Так спішив відповісти, що не розгледів відсутність букви "р" в слові "треба" в попередньому коментарі № 8. Sorry!

Додати коментар
Сторінки:
1
2
попередня
наступна