Буряк нарізати соломкою, моркву і картоплю кубиками,
капусту пошинкувати, цибулю дрібно порізати.
1. У киплячу воду даю варити картоплю,
2. поруч розігріваю 2х літрову сковорідку наливаю рафінованої олії 100гр, на якій смажу нарізаний буряк
3. У кип"яток через 10хв додаю моркву і капусту, корінь петрушки.
4. Через 20хв зменшую вогонь під каструлею. В сковорідку до смаженого буряка додаю томатну пасту і оцет (якщо не використовую борщової приправи) або 1 - 3 ложки оцту і трішки води (якщо застосовую приправу). Тушкую до півготовності ще 10-15хв.
5.Смажений буряк додаю до каструлі з овочами, варю на малому вогні.
6.В сковорідку насипаю нарізану цибулю, доливаю 50мл олії і смажу ще 10хв. до появи золотистого кольору.
7.Присмажену цибулю кладу до борщу, (додаю приправу коли не використовую томатної пасти), даю часник, сіль і яблучний оцет до смаку, насипаю порізану зелень петрушки і кропу, доливаю води до кількості 6л. доводжу до кипіння і відставивши з вогню накриваю та даю постояти 20хв. Смачного!
Коментарі
Додати коментарIrrrenKo
120.03.11, 19:28
Левус
220.03.11, 19:34Відповідь на 1 від IrrrenKo
Уже навчився
фся
320.03.11, 19:47
Левус
420.03.11, 19:49Відповідь на 3 від фся
Натіні
520.03.11, 19:53
Левус
620.03.11, 19:54Відповідь на 5 від Натіні
mammOlya
720.03.11, 21:43
Ай, умница!
Левус
820.03.11, 22:52Відповідь на 7 від mammOlya
InnaT
920.03.11, 23:08
От тiльки оцет не додаю.
I настоятися не встигаэ - з"iдають)))
Гість: Wtug
1021.03.11, 06:40