Иногда в фарш добавляют рис, от этого голубцы приобретают пикантный вкус.

На
середину листа положить фарш, завернуть края, свернуть трубочкой. Затем
обвалять в муке. Уложить плотно на противень или сковороду краем
завернутой стороны друг к другу. Полить маслом, тушить, подливая
бульон. Когда подрумянятся, облить сметаной (томатом), раз вскипятить.
Блюдо готово.
Комментарии
Добавить комментарийСхідняк
122.12.09, 21:31
Слава Богу, що не китаячою мовою!

Але на українському сайті можна було б і для нормальних людей писати. Якщо писатимете не прогинаючись під Рязань, то форум "Поштовх" в темі "Рецепти (Українські страви і не тільки)" готовий з Вами співпрацювати
http://www.forum.poshtovh.org.ua/index.php?topic=216.0
ПИВОМАН
222.12.09, 21:40Ответ на 1 от Східняк
це рецепти з моїх записів, ліньки було перекладати....
Можна реєструватись на форумі???
Східняк
323.12.09, 02:51Ответ на 2 от ПИВОМАН

Ми раді всім адекватним українцямГость: cenerentola
426.12.09, 13:29Ответ на 3 от Східняк
A mowno rezeptu italianskou kyxni na italianskom iasuke pisat, a to y menia klaviatyra s italianskim iazukom?
Східняк
526.12.09, 19:11Ответ на 4 от Гость: cenerentola

У збоченців є окремий пляж:http://www.kuroed.com/?id=98
Вам туди