Співтовариство «СТРАВИ на СВЯТО»

Інші співтовариства

Всі рецепти користувача Голубка

Желейний торт.

Желейний торт.

Гарний і простий у приготуванні

Інгредієнти:

персики - 300 грам (або інші фрукти)
желатин - 1 ст. ложка
вершки - 300 мілілітрів
персикове желе - 1 шт.

Спосіб приготування

1. На дно обраної форми викласти
часточки персиків. Для цих фруктів дуже зручно використовувати саме
форму для кексів. Ще при приготуванні желейного торта з фруктами можна
використовувати відразу кілька видів фруктів і кілька шарів кольорового
желе,
2. Персикове желе розвести згідно інструкції на упаковці,
дати йому трохи застигнути. Це заощадить час на застиганні шарів. Коли
желе перестане бути рідким, акуратно викласти його у форму поверх
фруків.
3. Желатин залити водою і розвести до однорідності. Паралельно збити вершки до щільних піків.

4. З'єднати желатин з вершками і акуратно перемішати. Викласти отриману
масу зверху желе. Розрівняти так, щоб вийшов рівний верх. При бажанні
доповнити цей простий рецепт желейного торта з фруктами можна ще
кількома шарами .
5. Після повного застигання вийде ось такий
апетитний желейний торт з фруктами в домашніх умовах. На секунду форму
потрібно опустити в окріп, а потім перевернути на тарілку для подачі.

Фотографії блюда

  • Додано автором

В обраному: 1, з них друзів: 0.

  • белка15
0

Гість: inna05