У зручну для вас ємність засипаємо муку, дріжджі, сіль, цукор - ретельно перемішуємо, далі додаємо олію, оцет та по-трішки вливаємо тепленьку (НЕ ГАРЯЧУ!!!) воду або молоко, кількість залежить від вологості муки. Замішуємо тісто до тих пір, доки воно не стане на дотик як мочка вуха :) Це займає хвилин 5-10, не більше. Накриваємо ємність з тістом рушником і ставимо в тепле місце на хвилин 25-30. Перемішуємо ще хвилини 2 і викладаємо тісто на 40-45хвилин у змащену олією (маслом, маргарином, жиром...) форму, верх хлібчика змащуємо трішки вершковим маслом, щоб воно не сохло. далі зновузмащуємо верх вершковим маслом і ставимо форму у розігріту до 180 С духовку та випікаємо 45 хвилин. Після того, як дістали з духовки, даємо охолонути 30 хвилин, щоб при нарізуванні м"якушка не склеювалась.
Хлібчик дууууже смачний!!!!
Коментарі
Додати коментарГість: Teris
129.10.10, 11:17
спробую
Гість: Teris
229.10.10, 11:17
спробую
аll*ways
32.06.11, 21:51
сколько молока?
marina_sm
43.06.11, 20:08Відповідь на 3 від аll*ways
Примерно 1 стакан, но все зависит от влажности муки!
аll*ways
54.06.11, 19:21Відповідь на 4 від marina_sm
спс
Гість: Torry
621.07.11, 10:14
И я попроую
Левус
726.11.11, 03:54
Вірю, що смачний Зготував молочний. http://cook.i.ua/user/1125999/5547/
Теж смачний.
Гість: лора_лора
815.12.11, 15:32
спробувала спекти хліб, вийшов дуже смачний. І головне швидко, дякую за рецепт
marina_sm
915.12.11, 19:08Відповідь на 8 від Гість: лора_лора
смачного
ЛанаСкала
106.02.12, 09:07