Рецепти   Oлenka

хліб гарбузяний, ХП + духовка

хліб гарбузяний, ХП + духовка

пшеничний ХЛІБ з тертою гарбузкою і сушеним кропом

Інгредієнти:

150 г дрібно натертої сирої гарбузи
260 мл води
50 мл олії
600 г пшеничного борошна
2 ст. л. манки
1 ч.л. солі (без гірки)
3 ст.л.цукору (без гірки)
2 ч.л. сухих дріжжів
сушений кріп

Спосіб приготування

*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*

так як автор ледача і економна + "вєлікій комбінатор" = мій варіант випікання:

натерту гарбузку заливаю окропом (260мл), додаю олію,сіль, цукор = виливаю у відерце ХП;

в просіяне борошно додаю сухі дріжжі, манку, сушений кріп = теж у відерце ХП зверху;

режим "дріжжове тісто"  1:30 год. - піч вимішує і підігріває;

потім силиконовою лопаткою вимішую і "виколупую" 2 пропелери - не люблю з ними пекти))

розрівнюю тісто, змащую водою і в прогріту (вимкнуту!) духовку газової плити відправляю підходити ще 30-40 хв.

запалюю на 200 градусів  на 10-15 хв., потім зменшити на 180 - пекти ще 25-30 хв.

СМАЧНОГО!!!)))

ЗІ: хлібчик вийшов 1,030 кг, з ароматом кропу, гарбузою ніяк не чути, пухкий, яскравий ;Ь

моя ХП не пропікає гарну верхню скоринку, тому у ній тільки замішую, а випікаю в газовій духовці (+ економлю світло)))

показати усі фото

Фотографії блюда

  • Додано автором
  • Додано автором
  • Додано автором
  • Додано автором
  • Додано автором
  • Додано автором

В обраному: 5, з них друзів: 0.

  • SEDOIY
  • Ирина__
  • Левус
4

116.11.11, 17:40

Ой!!! Як пахне!!!

217.11.11, 08:38Відповідь на 1 від Анна 1952

317.11.11, 11:48Відповідь на 2 від Oлenka

Ням....ням...

417.11.11, 11:55Відповідь на 3 від Анна 1952

я тобі новий спечу

517.11.11, 12:05Відповідь на 4 від Oлenka

На суботу - жди в гостІ.

Гість: Mudreц

718.11.11, 08:32Відповідь на 6 від Гість: Mudreц

Гість: Mudreц

818.11.11, 20:35Відповідь на 7 від Oлenka

925.11.11, 09:20

Включил режим "Выпекание" после замеса теста на 1час и получил великолепный хлеб.

1025.11.11, 09:25Відповідь на 9 від SEDOIY


*або просто режим № 2 ХП "хліб пшеничний" /"основний"))

Додати коментар
Сторінки:
1
2
попередня
наступна