200 гр мяса
залийте 2 л
холодноъ води ы зварыть бульйон. Рыпчасту цибулю нашинкуйте і
протушіть з олією. Окремо спасеруйте 1 со. Л. Томатної пасти з невеликою
кількістю бульйону. Почистіть від шкірки та насіння 2 солоних огірки, наріжте
кубиками і трошки припаустіт. Зварене мясо яловичини, язика, нирки, сосиски
тощо, наріжте кубиками і зєднайте з цибулею, огірками, томатом, додайте оливки,
лавровий лис, все залийте готовим мясним бульйоном і прокипятіть 5-6 хвилин.
Перед тим, як
подати на стіл, покладіть в тарілки маслини, скибку лимона, зелень петрушки й
кропу. Можна додати трошки сметани.
Коментарі
Додати коментар