Приготовление не сложное.
Корейку помыть, положить на раскаленную пустую сковороду, по
минуте прожарить с каждой стороны.
Выложить, дать сковороде чуть остыть, потом добавить
сливочного масла, кипяченой воды, положить туда корейку, приправить-посолить и
готовить 30 мин, переворачивая, на малом огне, под крышкой.
Приятного аппетита..
Коментарі
Додати коментарtamagochi
18.02.16, 09:22
Вкусняшка
Ми Ла
28.02.16, 09:29
Мдааа..... Я так подивлюся - совісті у тебе немає. Я ж так можу слиною подавитись!!!! Бо я знаю, що це дууууже смачно!
Правда, я купую мускатний горіх цілий і на тертушку натираю його прямо на м'ясо. А невикористаний зберігаю у скляній колбочці в темному місці.
А ти не пробував самому зробити спецію Гарам масала? Для м'яса - бомба!
Помадка*
38.02.16, 09:30
абажаю такое шо то вкусненькое
Помадка*
48.02.16, 09:31Відповідь на 2 від Ми Ла
нефіг тобі таке їсти..пий імбирний чай
Ми Ла
58.02.16, 09:33Відповідь на 4 від Помадка*
на чаї далеко не заїдеш! після чаю хочеться мняса!
Помадка*
68.02.16, 09:37Відповідь на 5 від Ми Ла
мнясоооооооооооо...сирррррррррррр(с) ух ти яка
Хозяин- С
78.02.16, 09:37Відповідь на 2 від Ми Ла
а я спецом это в понедельник, когда все на работегарам масала? можно, только на левобережный рынко надо за специями смотаться
Хозяин- С
88.02.16, 09:37Відповідь на 3 від Помадка*
я тоже, поэтому и готовлю
Помадка*
98.02.16, 09:38Відповідь на 8 від Хозяин- С
а я хочу шо б мне готовое на стол кто поставил
Хозяин- С
108.02.16, 09:40Відповідь на 9 від Помадка*
так неинтересно