Салат «Тетяна»
"Свекольник - Хлодник" или червона окрошка
Борщ Запорізький. Мамин рецепт мною
13
Гарбузяна каша з карамелізованого гарбуза.
26
Грибна юшка по-галицьки
46
Справжній гуцульський борщ
10
Солянка по-зауральски
2
Вкусная окрошка
вода - 150гр; кефира - 300 г; баранина(отварная) - 100 г; Лук зеленый - 30 г, огурцы свежие - 60 г, яйцо (вареное) - 1шт; укроп, петрушка - 20гр; соль по вкусу. яйцо для украшения блюда - 1шт.
БілаКоролева
13.06.18, 19:46
Без картошки?!
Коментарі
Додати коментарБілаКоролева
13.06.18, 19:46
Без картошки?!