М'ясо помити, порізати та поставити варитися. Почистити, помити та порізати картоплю, мілко порізати зелень та яйця.
У бульйон, що вариться, додати перець горошком та листочок лаврушки, все посолити. Коли м'ясо буде вже майже готовим додати картоплю, через 10хв всипати зелень, дати закипіти, в кінці додати варені. яйця, дати закипіти та виключити.
При подачі заправити сметаною.
Смачного!
Коментарі
Додати коментарГість: все будет ок
110.05.11, 19:12
морковку забыла....
_malvina_
210.05.11, 19:19Відповідь на 1 від Гість: все будет ок
ні не забула, я просто її не кидала![](//i3.i.ua/v2/smiles2/smile.gif)
CUKROVINKA
310.05.11, 21:27
насколько я помню, щавель вообще лучше не варить, а вкидывать уже в тарелку, потому что он когда варится выделяется кислота не полезная
ded4
410.05.11, 22:25
все правильно добавить нечего
_malvina_
511.05.11, 10:31Відповідь на 3 від CUKROVINKA
кожна господиня готує по-своєму![](//i3.i.ua/v2/smiles2/podmig.gif)
Гість: xdfgnzfdh
612.05.11, 13:47
У нас привыкли зеленые щи называть "зеленый борщ",хотя для борща еще и буряк должен быть в закладке продуктов,и другие ингридиенты,это есть в каждой кулинарной книге,но щи сами по себе тоже очень вкусно![](//i3.i.ua/v2/smiles2/bravo.gif)
_malvina_
712.05.11, 14:07Відповідь на 6 від Гість: xdfgnzfdh
я не знаю, що таке щі....вибачайте![](//i3.i.ua/v2/smiles2/smile.gif)
Гість: sdvi
816.05.11, 21:46
А я сметану перевариваю.Можно добавить пережаренный лук(на любителя)
_malvina_
916.05.11, 21:50Відповідь на 8 від Гість: sdvi
можна і так![](//i3.i.ua/v2/smiles2/bravo.gif)
Yulia-Yulia
1018.05.11, 11:04
Вообще это блюдо относится у Беларусской кухне..и я как беларусска скажу - что всё мы делаем как указано в рецепте, кроме зелёного лука, укропа и петрушки...![](//i3.i.ua/v2/smiles2/smile.gif)
а по-поводу полезности переваренного щавеля... Так его вообще у нас традиционно отваривают и закатывают на зиму, чтобы готовить зимой. Я так делаю до сих пор...