1. Баклажани гарно вимити, порізати як на фото, посолити і покласти на пів години щоб вийшла гіркість
2. Підготувати овочі. Помідори і перець вимити і нарізати кільцями. Петрушки в мене не було, тому я взяла зелену цибульку вимила і дрібно порізала. Майонез змішати з чавленим часником, твердий сир натерти.
3. Взяти баклажани, викласти їх на дечко змазане олією, поперчити і нафарширувати овочами як на фото
4. Змазати їх майонезом з часником та посипати зеленою цибулькою
5. Посипаємо все тертим сиром і ставимо в духовку при 180 градусах на 30-40хв. Смачного.
Коментарі
Додати коментарliliya82
120.06.10, 20:14
будут баклажанчики з городу теж таке зроблю молодець!
_malvina_
220.06.10, 23:13Відповідь на 1 від liliya82
дякую, спробуй може сподобаэться
анонім
320.06.10, 23:53
_malvina_
421.06.10, 10:19Відповідь на 3 від анонім
дякую
ВВика
527.06.10, 12:26
Суперски! Как раз думала, чем бы новеньким удивить мужа... Спасибо!
_malvina_
627.06.10, 16:07Відповідь на 5 від ВВика
Гість: Wtug
729.06.10, 10:48
_malvina_
829.06.10, 11:40Відповідь на 7 від Гість: Wtug
дякую
ЯнаСтепановна
929.06.10, 23:57
аж слюни побежали...
Бармалей Глюк
101.07.10, 00:24
Есть арабский вариант, без вредного майонеза. Всё так же, только баклажан так-же нарезанный перед запеканием сложить веером и обжарить на раст. масле.