Свіжоморожені ягоди з морозильної камериі кладу на 15 хвилин на розморозку. Сухофрукти замочую на 15 хвилин, тоді ретельно промиваю у двох водах.
Цукор засипаю у воду і даю закипіти – знімаю пінку. Ставлю на розпилювач, додаю сухофрукти (спочатку грушки, а яблуки і сливки через 10 хвилин), цедру з лимона, свіжоморожені ягоди та спеції. Доводжу майже до кипіння, збавляю газ на мінімум та томлю на малесенькому газі ще 25 хвилин.
Остуджую. Додаю неповну ложку меду і гарно перемішую. Даю відстоятися. Акуратно зливаю в глечик.
Порада. Можна використовувати найрізноманітніші комбінації сухофруктів з розрахунку: на 250 грамову склянку води 85 г сухофруктів.
Коментарі
Додати коментарГість: Shynshyla
16.01.12, 17:52
Смачно
Oleksander
26.01.12, 17:54
спасибі, уже узвар зварили.
Веселих різдвяних свят!
Vlad-Mier
36.01.12, 18:01
Східняк
46.01.12, 18:13
Дякую!!!
Чекатиму подальших кулiнарних "iнструкцiй"!
Teрминатор*
56.01.12, 19:50
Гість: Люсси_Я
66.01.12, 21:38
З Рiздвом Христовим!!!
Гість: Grazia
76.01.12, 21:55
Лик ангела
86.01.12, 22:40
поздравляю с рождеством и святками!!!
L@pusya
97.01.12, 03:39
Korsar-K
107.01.12, 18:38