Для приготування медових коржів добре збиваю мед та яйця, ... до однорідної маси. До цієї яєчно-медової суміші досипаю високоякісне борошно - попередньо його просіявши /обов'язково/. Додаю також какао-порошок та дрібно натертий шоколад. Знову все добре перемішую.
Отримане тісто викладаю у змащені круглі форми та випікаю при температурі 180-230 градусів протягом години. /Якщо духовка вже була добре розігріта - час випікання скорочую до 45-50 хвилин (можна також збавити температуру до 170 градусів)/. ... Дивлюся - якщо коржі добре пропеклися, ... то виймаю їх з духовки і з форм та ставлю нові.
Коментарі
Додати коментарAмaзонка*
113.03.11, 09:01
... а що Алекс технологію приготування крему і тіста тримаєш в секреті чи як ???
P.S.: ... а оздоблювати ти вмієш ... в мене так гарно би не вийшло ... ???
Гість: СВЕТЛАН*ка
214.03.11, 11:49
у автора рецепта скудненький словарный запас
Лесь Кавун
314.03.11, 11:56Відповідь на 2 від Гість: СВЕТЛАН*ка
... ну наконец-то пошли и вопросы ... от женщин-профи ... , ... а что именно ??? ...
P.S.: ... я поэт и словарный запас у меня - "дай Бог каждому", ... не веришь, проверь - Стихи.Ру
Lorelena
415.03.11, 15:21Відповідь на 3 від Лесь Кавун
Так где же количество ингредиентов на корж и крем?
Лесь Кавун
515.03.11, 20:32Відповідь на 4 від Lorelena
... ой, извини, заболтался, ... ведь так интересно поболтать !!! ... уже пишу !!! ...
Гість: MargaretaV
616.03.11, 13:04Відповідь на 5 від Лесь Кавун
Рецепт будет в стихах?
Лесь Кавун
717.03.11, 14:15Відповідь на 6 від Гість: MargaretaV
Гість: все будет ок
817.03.11, 16:21
на вид - изделие хорошего кондитера, а вы поэт. Но если поэты пекут такие торты, то плюс 100 баллов.
Тогда расскажите количество ингридиентов, а самое главное, - как вы делаете марципан?
Гість: чичек
919.03.11, 19:30
Всем, приветик торт по взгляду просто супер .
Гість: чичек
1019.03.11, 19:33Відповідь на 4 від Lorelena
привет,lorelena обсолютно с тобой согласна